Hesabım
    Bu Son Olsun'dan 'Emek'tar Gala!

    Orçun Benli’nin ilk filmi Bu Son Olsun’un galası Emek Sineması’nın bulunduğu Yeşilçam Sokağı’nda dün akşam gerçekleştirildi…

    12 Eylül sabahı uyandıklarında sokağa çıkma yasağı ile karşılaşan 5 evsiz arkadaşın trajikomik hikayelerini anlatan Bu Son Olsun filminin gala göstermi dün akşam Sinepop Sineması'nda yapıldı. Film gösterimi öncesi Sinepop Sineması’nın da yer aldığı Yeşilçam Sokak’ta Emek Sineması’nın girişi önünde ise kokteyl düzenlendi.

    Davetlilerin ve basının yoğun ilgi gösterdiği gecede filmin oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Hazal Kaya, Ufuk Bayraktar, Ferit Kaya, Orhan Eşkin, Volga Sorgu, Serdar Orçin, Bülent Çolak ve Deniz Uğur yönetmen ve senarist Orçun Benli’yi yalnız bırakmadı. Yönetmenin ilk filminin heyecanını taşıdığı da gözlerden kaçmadı.

    Kokteylde basın mensuplarına röportaj veren oyuncular da yıkım kararı kesinleşen Emek Sinemasına desteklerini dile getirirken, 12 Eylül döneminin filmin vizyona girdiği bu hafta itibariyle yargıya intikal etmesinin “ilginç bir tesadüf” olduğunu da belirttiler. Kokteyl sonrası film gösterimi Sinepop Sinemaları’nda gerçekleşti.

    Bu Son Olsun, 6 Ocak Cuma günü sinemalarda…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top