Hesabım
    My French Film Festival İkincisiyle Geliyor!

    Tamamen internet üzerinden düzenlenen festival 12 Ocak- 1 Şubat 2012 tarihleri arasında MyFrenchFilmFestival.com adresinde!

    Fransız sinemasının dünyadaki resmi temsilcisi olma özelliğini taşıyan Unifrance Films ve Beyazperde.com’un da ağında yer aldığı Fransız AlloCiné firmasının ortaklığı çerçevesinde, bu sene ikincisi düzenlenen My French Film Festival, dünya çağında tamamı internet üzerinden düzenlenen ilk film festivali olma özelliğini taşıyor.

    Bu yıl 12 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında MyFrenchFilmFestival.com adresinden düzenlenecek olan festival, Fransız sinemasının genç soluklarını dünya çapında seyircilerle buluşturmayı hedefliyor. Site ziyaretçileri sisteme üye olduktan sonra, uzun ve kısa metraj film seçkisinden istedikleri filmi seyredip, oy kullanabilecekler.

    Bu oylama sonuçlarına göre de Halk Ödülü, Uluslararası Basın Ödülü ve Sosyal Medya Ödülü festival sonunda verilecek. Tüm filmler Fransızca orijinal dilinde ve Almanca, İngilizce, Arapça, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce ve Rusça altyazı seçenekleri ile gösterilecek.

    Geçtiğimiz sene festivalin 310.000 üzerinde ziyaretçiyle 40.000 film gösterimi yaptığı biliniyor. Bu yıl ziyaretçileri yeni sürprizler de bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top