Hesabım
    Kötülük Kalıcı Olacak

    Rekor açılış üçüncü filmi garantiledi

    Ölümcül Deney adıyla izleyiciyle buluşmuş ve Amerika'daki açılış haftasında 17.7 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. Serinin devam filmi Resident Evil: Apocalypse de geçtiğimiz hafta 23.7 milyon dolarla eskisini bastıran rekor bir açılış yaptı.

    Yeni film eskisini aratmayınca baş kahraman Alice'i canlandıran Milla Jovovich'ten de Resident Evil hayranlarını sevindirecek açıklamalar geldi. Ünlü oyuncu ''Madem seyirci bizi görmek istiyor, biz de devam etmeye karar verdik'' dedi. Henüz Apocalypse'i görmesekte siz şimdiden üçüncü maceraya hazırlanın.

    Ölümcül Deney'i Paul Anderson çekmişti ve konu oyundan aynen uyarlanmıştı. Umbrella Corporation'ın yaptığı gizli deneyler sonucunda ortaya çıkan virüs kontrolden çıkmış ve tüm laboratuar çalışanlarını zombiye çevirmişti. İkinci film hilayenin kaldığı yerden devam ederken yönetmen koltuğuna Alexander Witt oturdu. Apocalypse'te virüsü durdurmaya çalışan Alice, Racoon'dan kurtulmaya çalışırken Umbrella'nın başına açtığı yeni bela Nemesis'lede savaşmak zorundadır.

    Üçüncü filmin yönetmenliğini kimin yapacağı henüz belli değil ve konusu hakkında ipuçları da yok. Hikayenin muhtemelen Apocalypse'in kaldığı yerden devam edeceğini az çok tahmin etsekte, beyazperdeye taşınacak yeni video karakterleri şimdiden söylemek çok zor. Emin olabileceğimiz tek şey; artık Resident Evil'la bütünleşen Jovovich'in kesinlikle üçüncü filmde de olacağı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top