Hesabım
    Kevin Hakkında Konuşmalıyız Filminden Altyazılı Fragman! [VIDEO]

    Psikolojik unsurların ağır bastığı film 3 Şubat'ta sinemalarda...

    Bir anne çocuğunun şeytani karakterli olmasından ne derece sorumlu tutulabilir? Çocuk bebekliğinden itibaren her şeye rağmen hayatı annenin burnundan getiriyorsa suç kimdedir? Ya da gerçekten bir suçlu var mıdır? Türkiye'deki ailevi koşullar açısından bu soruların yanıtlarını vermek biraz güç olsa da Lynne Ramsay yönetmenliğinde çekilen ve 2011 içerisinde pek çok festivali dolaşıp ödül toplayan Kevin Hakkında Konuşmalıyız (We Need to Talk About Kevin) tam da bu sorular üzerinden hareketle sorunlu bir anne-erkek çocuk ilişkisini beyazperdeye taşıyor.

    Başroldeki Oscarlı oyuncu Tilda Swinton'ı müthiş bir Eva performansıyla seyrettiğimiz filmin senarsitliğini de yönetmenle birlikte Rory Kinnear üstleniyor. Eva rolünün aktiris Swinton'a 3. Altın Küre adaylığını getirdiğini de hatırlatalım. Pazar akşamı küreciği kucaklaması oldukça olası.

    Kevin Hakkında Konuşmalıyız

    Dünya prömiyeri Cannes Film Festivali'nde yapılan ve ülkemizde daha önce Filmekimi'nde karşımıza çıkan Kevin Hakkında Konuşmalıyız 3 Şubat'ta vizyonda olacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top