Hesabım
    Berlin Kaplanı Filminin Eğlenceli Kamera Arkası Görüntüleri [VIDEO]

    Gözden düşmüş gurbetçi boksör Ayhan Kaplan'ın maceraları 27 Ocak'ta vizyona giriyor...

    Senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Eyyvah Eyvah (Eyyvah Eyvah) serisi ile oldukça ses getiren Ata Demirer, sinema macerasını 27 Ocak'ta vizyona girecek olan Berlin Kaplanı ile devam ettirme peşinde. Bu sefer karşımıza gurbetçi boksör kimliğinde çıkan ünlü komedyen, önceki seriden tanıdığımız isimlerin de rol aldığı son filminde yeni bir gişe rekoruna imza atacak gibi gözüküyor.

    Yayınlanan ilk fragmanından sonra tanıtım atağına kalkan filmin daha önce "Sabır" isimli bir müzik klibini yayınlamıştık. Bugün ise, filme dair ilk ipuçlarını yakaladığımız projenin kamera arkası görüntülerini sizlerle paylaşıyoruz. Görüntülerden de anlaşıldığı gibi çekimler esnasında eğlenceli anların yaşandığı film, mekân olarak kendisine Almanya ve Türkiye'yi seçmiş.

    Berlin Kaplanı

    Gurbetçi vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde stand-up turnelerine çıkan ve bu zaman zarfında pek çok malzeme biriktirdiğini gizlemeyen Demirer, canlandırdığı boksör Ayhan Kaplan karakterini oldukça gerçekçi bir yalınlıkta canlandırdığını söylüyor. Tek Kişilik Dev Kadro'da ismi konulmasa da bahsedilen bu karakterin ilk uzun metrajlı sinema macerası Berlin Kaplanı, 27 Ocak'ta gösterime girecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top