Hesabım
    Beyaz Güvercin Kısa Film Yarışması

    Yarışma, toplumu "kutsal emanetlerimiz" olan yetimlere sahip çıkmaya çıkmaya çağırıyor..

    Savaş, işgal ve doğal afet bölgelerinde sürdürdüğü yetim çalışmalarıyla tanınan İHH İnsani Yardım Vakfı, İstanbul’da düzenlenecek olan 5. Uluslararası Çocuk Buluşması kapsamında Beyaz Güvercin ismiyle bir kısa film yarışması başlatıyor. Son başvuru tarihi 21 Mayıs olan yarışmaya kurmaca, belgesel ve animasyon dallarında filmler kabul ediliyor.

    23.000’in üzerinde yetim çocuğa yuva olan İHH İnsani Yardım Vakfı'nın düzenlediği yarışmanın teması, toplumu bu kutlu emanete sahip çıkmaya çağırmak, insanlığın dikkatini çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla “Kutsal Emanetlerimiz Yetimler” olarak belirlenmiş. Ödül töreni 5. Uluslararası Çocuk Buluşması kapsamında gerçekleştirilecek olan yarışmanın jüri üyeleri arasında Derviş Zaim, İhsan Kabil, Rıdvan Şentürk, Semih Kaplanoğlu ve Yusuf Kaplan gibi isimler bulunuyor.

    ÖDÜLLER:

    • Kurmaca ve Belgesel 1.'lik Ödülü: Sony NEX-FS100k video kamera
    • Animasyon Dalında 1'lik Ödülü: Apple iMac 21,5 inç bilgisayar ve WACOM Cintiq 21 UX Pen Display çizim ekranı
    • Jüri Özel Ödülü: Bu dalda ödül kazanan filmin yönetmeni yetimleri ziyaret etmek için Afrika seyahati kazanacak
    • Mansiyon Ödülleri: Video kamera ve pen tablet

    Amatör ve profesyonel kısa filmcileri “Kutsal Emanetlerimiz” dediğimiz çocuklarımız için bir hikâye anlatmaya davet eden yarışma hakkında detaylı bilgiye www.beyazguvercin.org internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top