Hesabım
    Gelecek Program: Neşeli Ayaklar 2 (Happy Feet Two)

    Oscarlı animasyonun devam filmi bu Cuma vizyona giriyor...

    2006 Oscar Ödülleri'nde En İyi Animasyon dalında Oscar heykelciği kazanan Neşeli Ayaklar (Happy Feet), George Miller'ın yönetmenliğinde çekilen devam filmiyle sinemaseverleri sevimli penguenlerin yaşadığı Antarktika'ya tekrar konuk ediyor.

    Bu sefer 3D'nin görsel gücünü de arkasına alan Neşeli Ayaklar 2 (Happy Feet Two)'de dans ustası Mumble’ın koreografi fobisine kapılan küçük oğlu Erik başrolde. Dans etme konusunda endişeleri olan isteksiz olan Erik evden kaçmış ve uçabilen penguen Kudretli Sven’le tanışmıştır. Oğluna dans etmek konusunda cesaret aşılamakta başarısız olan Mumble’ın uçabilen bir penguenle baş etmesi kolay olmayacaktır! Daha da kötüsü, İmparator Penguenler'in dünyası büyük güçler tarafından sarsılmaya başlamıştır! Mumble'ın yeni görevi başta kendi türü olmak üzere tüm deniz ve kara canlılarını kurtarmaktır. Erik babasının cesaretine ve gücüne hayran kalacaktır...

    Türkiye’de 20 Ocak'ta 3 boyutlu seçeneğiyle ve Türkçe dublajlı olarak vizyona girecek filmin senaryosu Gary Eck, Warren Coleman ve Paul Livingston’a ait. Ayrıca filmin şarkılarını seslendiren isim Pink.

    Neşeli Ayaklar 2

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top