Hesabım
    'Çizmeli Kedi'nin Box Office Zaferi

    Çizmeli Kedi, ülkemizde vizyona giren animasyonlar içinde en iyi açılış yapan üçüncü film unvanını elde etti...

    Ülkemizde 13 Ocak'ta vizyona giren ve Sümela'nın Şifresi Temel'in dört hafta süren gişe birinciliğini sona erdiren Çizmeli Kedi (Puss in Boots), geçtiğimiz hafta sonunda zirve koltuğunu kimselere kaptırmadı. Sevimli ama bir o kadar da savaşçı kedi, -16,8%'lik bir kayıpla hafta sonu 1.301.811 TL kazanarak, toplam gişesini 3.488.188 TL'ye yükseltti. Bu rakamla Çizmeli Kedi, DreamWorks Animation’ın Türkiye'deki en iyi açılış hasılatına sahip animasyonu olurken, vizyon şansı bulan animasyon filmleri arasında da gelmiş geçmiş en iyi açılış yapan üçüncü film olmayı başardı.

    Ünü herkesçe bilinen, ismi kulaktan kulağa yayılmış romantik kanun kaçağı Çizmeli Kedi, çetin ceviz Yumuşakpati Kitty ve en yakın dostu Humpty Dumpty ile birlikte kasabasını kötü kalpli haydutlardan kurtarmak için tehlikeli ve bir o kadar da eğlenceli bir maceraya atılır. Fakat kasabayı ele geçirmek isteyen haydutlar Jack ve Jill ise Çizmeli Kedi ve arkadaşlarını başarısızlığa uğratmak için ellerinden geleni yapacaktır.

    Yönetmen koltuğunda Chris Miller’ın oturduğu ve ülkemizde 3D ve Türkçe dublajlı olarak vizyona giren Çizmeli Kedi (Puss in Boots)’nin seslendirme kadrosunda Çizmeli Kedi'ye sesiyle hayat veren Engin Alkan dışında Canan Kılıç, Aydoğan Temel, Hakan Akın, Zeyno Eracar, Fatoş Ceylan ve Mazlum Kiper bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top