Hesabım
    Catherine Zeta-Jones Geri Döndü

    Bu yıl üç filmle karşımıza çıkacak olan güzel oyuncu, son olarak Steven Soderbergh'in yeni projesi 'Side Effects'in kadrosuna katıldı...

    Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh, geçtiğimiz hafta ABD'de vizyona giren son filmi Haywire'in ardından yeni projesi Side Effects'in kadrosunu oluşturmaya başladı. Bu ayın başlarında Blake Lively, Jude Law ve Channing Tatum'un imza attıkları projeye son olarak yönetmenle daha önce Oscar'lı Trafik (Traffic) filminde de çalışmış olan Catherine Zeta-Jones katıldı.

    2000'li yılların en gözde aktrislerinden biri olan ve 2003'te ilk Oscar'ını kazandıktan sonra pek de ortalıklarda gözükmeyen Zeta-Jones, 2009 tarihli Aşkın Yaşı Yok (The Rebound)'tan bu yana karşımıza çıkmamıştı. Şu sıralar Sundance Film Festivali'nde gösterilen Stephen Frears imzalı Lay The Favorite, bir kaç ay sonra vizyona girecek olan rock müzikali Rock of Ages ve sene sonlarına doğru gösterime girecek Playing The Field'le birlikte ünlü oyuncu resmen geri döndü. Soderbergh'in Side Effects isimli projesine dahil olması ise bunun bir nevi kanıtı sayılabilir.

    Yönetmenin Salgın (Contagion) ve İspiyoncu! (The Informant!) filmlerinin de senaristi olan Scott Z. Burns tarafından yazılan ve psikolojik-gerilim olarak nitelenen film, genç bir kadının (Lively) kocasının cezaevinden çıkış günü yaklaştıkça korkusunu ilaçlarla yenmesini ve buna bağımlı olması ekseninde yaşananları anlatacak. Filmde Jude Law kadının yeni terapistini, Zeta-Jones ise Dr. Eric Siebert'i canlandıracak. Psikofarmakoloji dünyasını masaya yatırması beklenen film ilaçların insan zihnini nasıl şekillendirdiğini merkezine alacak.

    Nisan ayında New York'ta çekilmesi planlanan filmin bütçesi 30 milyon dolar olarak açıklandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top