Hesabım
    'Karanlıklar Ülkesi: Uyanış' Filminin Yeni Vampirleriyle Tanışın

    Serinin son filmi haftaya vizyona giriyor...

    Karanlıklar Ülkesi (Underworld) serisinin dördüncü bölümü için gün sayarken, sıra yeni filmde ilk kez karşımıza çıkacak olan karakterlerle tanışmaya geldi. Ülkesi ABD'de vizyona girdiği ilk haftada gişenin zirvesine yerleşen Karanlıklar Ülkesi:Uyanış (Underworld : Awakening)'ta yine savaşçı Selene rolünde adı bu karakterle anılan Kate Beckinsale'i izleyeceğiz.

    Sonunda hapsedildiği yerden kurtulan Selene, kendisini Vampirler ve Lycanlar'ın arasında bulur. Bu yeni dünyada iki ölümsüz türün savaşında kendi tarafını belli eden Selene, Antigen şirketinden intikamını almak ve genetiğiyle oynanarak güçlendirilmiş üstün-Lycanlar'a karşı savaşmak zorundadır.

    Selene'ye bu savaşında yardım edecek olan isimlerse, filmde bir vampiri canlandıran Theo James ve melez tür olan Eve'e hayat veren India Eisley. James, filmde karşımıza Vampir David rolüyle çıkacak ve Selene'nin bu yeni dünyadaki tek dayanağı olacak. Film hakkında konuşan James, Selene'yi bir efsane olarak nitelerken, “Selene çok seksi bir Vampir olmasının yanında ayrıca kaya kadar sert biri. Vampir David, onun hayatta olabileceğini öğrendiğinde, onu aramasına hiçbir güç engel olamaz” diyor.

    Filmdeki diğer bir yeni karakterse, 17 yaşındaki India Eisley’nin canlandırdığı Eve. Vampir-Lycan melezi olan Eve tüm yaşamını, annesi Selene'yi esir tutan Antigen’nin laboratuarında denek olarak geçirmiştir. Farklı ve egzotik yüz hatlarıyla dikkat çeken Eve, henüz kendi güçlerinin farkında olmayan biridir. O hem ilk melezdir, hem de Alexander Corvinus’un soyunu devam ettiren son kişidir. Bu iki özellik onu hem Vampirler hem de Lycanlar arasında istenmeyen kişi yapmaya yetecektir.

    Yapım hakkında verdiği bir röportajda Eisley, özellikle makyajına bayıldığını söyledi ve "Büyük Lycan dişlerim, kan kırmızısı gösterişli ve uzun tırnaklarım vardı. Gözlerimdeki lensler siyah ve buz meavisinin özel bir karşımıydı çünkü karakterim ne Vampir ne de Lycan. Lensler rahattı fakat tırnaklar canımı acıttı. Parmaklara yapıştırılan birşey olduğu için sanki tırnaklarım sökülecekmiş hissine kapıldım. Yani pek de zevkli sayılmazdı ama görüntüleri müthişti!" şeklinde konuştu.

    Theo ve India ayrıca röportajda en beğendikleri vampir filmlerine de değindiler. Theo, Vampirle Görüşme (Interview with the Vampire) filminin büyük bir hayranı olduğunu dile getirirken, India da Francis Ford Coppola'nın yönettiği Drakula (Bram Stoker's Dracula) filmini çok beğendiğini ve filmin başrolündeki Gary Oldman'ın tüm zamanların en iyi vampir tiplemesi olduğunu söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top