Hesabım
    Hz. Nuh Projesinde Russell Crowe ve Liam Neeson Sesleri

    Yönetmen Darren Aronofsky kadro çalışmalarını hızlandırdı...

    Darren Aronofsky'nin üzerinde çalıştığı Hz. Nuh projesinin başrolünde daha önce Christian Bale dedikoduları yapılmış fakat oyuncu tarafından bu konuda resmi bir açıklama gelmemişti. Proje yavaş yavaş çekim aşamasına doğru gelirken kadro konusunda da önemli gelişmeler yaşanmaya başladı.

    Deadline'ın haberine göre, büyük tufan sırasında dünyadaki tüm canlılardan ikişer tane alarak soylarının devamını sağlayan Hz. Nuh rolünde Aronofsky'nin görmek istediği oyuncu Russell Crowe olarak açıklandı. Ayrıca gelen ilk bilgilere göre yönetmen, henüz bilinmeyen bir rol için Liam Neeson'la da görüşmelere başladı. Son yıllarda aksiyon-gerilim projelerinde karşımıza çıkan Neeson'la Aronofsky'nin ismi böylece ilk kez aynı projede anılmış oluyor.

    Neeson şu sıralar büyük bölümü İstanbul'da çekilecek olan 96 Saat (Taken)'in devam filmini çekiyor, Crowe'un ise yeniden çekilmesi düşünülen RoboCop projesinde başrolü almaya istekli olduğu biliniyor. Utanç filmindeki performansıyla parlayan Michael Fassbender'in ismi ise hala projede geçse de henüz ortada resmi bir teklif olmadığını belirtelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top