Hesabım
    SAE Animasyon Söyleşileri: Denizcan Yüzgül

    SAE'de eğitim faaliyetleri devam ediyor...

    Ses, Dijital Film & Animasyon, Web Tasarımı & Geliştirme ve Oyun Tasarımı alanlarında eğitim faaliyetleri veren SAE'de Animasyon Söyleşileri Denizcan Yüzgül ile devam ediyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Çizgi Film eğitimi gören, ulusal ve uluslararası pek çok festivalden ödüllü animasyonlarıyla tanınan Yüzgül eğitim kapsamında katılımcılarla günümüz iki boyutlu animasyon filmlerinin nasıl gerçekleştiğini anlatacak ve animasyon türleri hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Ayrıca bir animasyon filminin nasıl okunacağına da değinecek olan Yüzgül, sektörün durumundan ve iş olanaklarından da bahsedecek.

    Kontenjanlarla sınırlı olan etkinlik 10 Şubat 2012 Cuma günü saat 19.00'da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Katılımcılar istanbul@sae.edu adresine, Ad/soyad, adres, telefon, e-mail, doğum tarihi bilgilerini göndererek etkinliğe katılabilirler.

    Denizcan Yüzgül Kimdir?

    Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Çizgi Film öğrenimi gören Denizcan Yüzgül 2004 yılında ilk öğrencilere açık çizgi film atölyesi Animatölye'yi kurdu. Bir yıl sonra bursla Çek Cumhuriyeti'ndeki Film School Zlin'de animasyon eğitimi aldı. İlk animasyon videosu “Mutlak Doğru" ile tanınan ve Gevende'nin “Nayu” parçasına animasyon hazırlayan Yüzgül, 2007 tarihli “Akvaryum” filmiyle pek çok festivalden ödülle döndü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top