Hesabım
    Oscar Adayı Filmler Vizyonda!

    Bu hafta eski-yeni tam 7 film gösterime giriyor…

    26 Şubat Pazar gecesi düzenlenecek Oscar ödülleri için geri sayım devam ederken, adaylık alan filmler de ülkemizde bir bir görücüye çıkıyor.

    Tomas Alfredson'ın John Le Carré'nin Soğuk Savaş yıllarına mercek tutan Köstebek adlı romanından uyarladığı 3 dalda Oscar adayı olan  Gary Oldman’lı Köstebek (Tinker, Tailor, Soldier, Spy)’in karşısında, özellikle kadın oyuncu dallarında çok güçlü olan ve bir dönemin Amerikan ırkçılığına ışık tutan Duyguların Rengi (The Help) en merak  edilen filmler olarak 10 Şubat haftasında karşımızdalar.

    George Lucas evrenine 3 boyutlu olarak yeniden gireceğimiz Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike (Star Wars : Episode I - The Phantom Menace) efsane serinin hayranlarına hitap ederken, Denzel Washington ve Ryan Reynolds’u başrollerde seyrettiğimiz macera dolu gerilim Düşmanı Korurken ve 64. Cannes Film Festivali'nde Nicolas Winding Refn'e En İyi Yönetmen Ödülü'nü getiren, Ryan Gosling’in arıza bir sürücüyü canlandırdığı Sürücü (Drive) bu haftanın aksiyon sineması alternatifleri olarak vizyona giriyor.

    Bu hafta beyazperdede seyredeceğimiz bir başka efsane  Michelle Williams'ın hayat verdiği Marilyn Monroe. Simon Curtis ‘in yönetmenliğinde çekilen Marilyn ile Bir Hafta (My Week with Marilyn) Colin Clark’ın anılarından beyazperdeye aktarıldı. Haftanın komedi türündeki tek yapımı ise bir Adam Sandler işi olarak karşımıza çıkan Jack ve Jill (Jack and Jill)...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top