Hesabım
    Ömer Lütfi Akad Paneline Davetlisiniz!

    SETEM yakın zamanda kaybettiğimiz büyük üstadı anıyor…

    Yerli sinemanın en büyük üstatlarından Lütfi Ömer Akad’ı 19 Kasım 2011’de kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamıştık. Çeşitli sinema derneklerinin ve kulüplerin düzenlediği ustaya anma etkinliklerine yarın bir yenisi daha ekleniyor.

    Beykent Üniversitesi İletişim ve Güzel Sanatlar Fakülteleri altında faaliyet gösteren Sinema Kulübü ve SETEM işbirliğiyle Lütfi Ömer Akad’ı anma paneli düzenleniyor. “Ustaların Ustası Lütfi Ömer Akad’ın Sinema Dünyası” adı altında düzenlenen etkinliğe Akad ile pek çok filmde beraber çalışmış duayen oyuncu Sezer Sezin, yüzlerce Yeşilçam senaryosunda imzası olan Safa Önal, yaklaşık 50 yıldır sinema üzerine yazan Atilla Dorsay ve Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği Başkanı Mehmet Güleryüz'ün yanı sıra akademisyenler Prof. Dr. Oğuz Makal ve Yrd. Doç. Dr. Cengis Asiltürk konuşmacı olarak katılacak. Panelde ayrıca bir debelgesel film gösterimi yer alacak.

    Beykent Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi’nde 22 Şubat Çarşamba günü saat 14.00’te düzenlenen panel tüm sinemaseverlerin katılımına açık olacak..

    Panel : Lütfi Ömer Akad’ın Sinema Dünyası

    Yer: Beykent Üniversitesi Şişli-Ayazağa Yerleşkesi Konferans Salonu

    Tarih: 22 Şubat Çarşamba

    Saat: 14:00

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top