Hesabım
    Yılın En Kötüleri Belli Oldu!

    Adam Sandler, 11 adaylıkla yılın en kötülerine verilen Altın Ahududu Ödülleri'ne damgasını vurdu...

    Dün gece sabaha karşı sahiplerini bulan Oscarlar'da Akademi yılın en iyilerini ödüllendirirken, yılın en kötülerine dağıtılan Altın Ahududu Ödülleri'nde (Razzie Awards) de adaylıklar açıklandı. Adam Sandler, Jack ve Jill (Jack and Jill) filmindeki performansıyla 11 dalda aday olarak Eddie Murphy'nin 2007'deki rekorunu altüst etti...

    Bu yıl 32.'si düzenlenen ve Oscar Ödülleri'nden bir gün önce adaylıkları açıklanan Altın Ahududu Ödülleri'nde Adam Sandler'ın iki rolde karşımıza çıktığı Jack ve Jill başta En Kötü Film olmak üzere 12 dalda adaylık kazanırken, filmin yapımcısı, yazarı ve başrol oyuncusu Sandler 11 dalda ödüllere damgasını vurdu. Sandler ayrıca Jill performansıyla En Kötü Kadın Oyuncu kategorisinde de Martin Lawrence ile birlikte aday gösterildi. Aynı filmde kendisini oynayan Al Pacino ise üçüncü Altın Ahududu adaylığını alarak kariyerinde bir ilki başardı.

    Altın Ahududu Ödülleri'nde daha önce Sandra Bullock aynı yıl Onun Hakkında Her Şey (All About Steve) filmiyle En Kötü Aktris seçilirken, The Blind Side filmiyle de En İyi Aktris Oscar'ını kazanmıştı. Bullock'un çoğu oyuncunun Altın Ahududu ödülünü almaya gitmediği için sönük gecen ödül törenine katılması ise renkli görüntülere sahne olmuştu.

    657 üyenin oy kullandığı ödüllerde Jack and Jill dışında bu yılın En Kötü Film Adayları ise şöyle: Bucky Larson: Born to Be a Star,  Yılbaşı Gecesi (New Year's Eve), Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (Transformers: Dark of the Moon) ve  Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1).

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top