Hesabım
    SüperTürk'ten Video Klip ve Set Arkası Görüntüler! [Video] [Fotoğraf]

    Tamer Karadağlı'nın başrolde olduğu film 16 Mart'ta sinemalarda...

    Amerikalıların olur da bizim olmaz mı? Artık Türklerin de nev-i şahsına müğnhasır bir süperkahramanları var: İşte karşınızda SüperTürk!

    2000'li yıllar boyunca televizyon dizilerinde seyrettiğimiz oyuncu Tamer Karadağlı, sinema perdesine hem başrolünde olduğu hem de yönetmenliğini üstlendiği SüperTürk filmi ile dönüyor. Proje tasarımı ve öyküsünü de Tamer Karadağlı ve İzlen Erdem’e ait olan yapımda senaryo da Erdem'e ait. Filmin oyuncu kadrosunda ise Karadağlı'ya eşlik eden isimler arasında Suna Keskin, Atilla Arcan, Buket Dereoğlu, Necmi Yapıcı, Cem Emüler ve Murat Serezli yer alıyor.

    Sosyal medyada birkaç haftadır konuşulan ve fragmanı sinemalarda da dönen filmden fragmanın yanı sıra eğlenceli bir yeni videoklip ve set fotoğrafları da yayınlandı.

    SüperTürk

    Filmin konusu: 40 sene uzayda infilak edecek bir gezegenden dünyaya 2 ayrı kapsül gönderilir. İçlerinde süper güçlerle donanmış iki bebeğin olduğu bu kapsüllerden biri Amerika'ya diğeri ise Türkiye topraklarında Küçükköy kasabasına düşer. Çocuksuz bir çift olan köylüler lkapsül içinde buldukları bebeğe Ekber adını verirler ve onda bir farklılık olduğunu daha çok küçük yaşta anlarlar; ama bunu herkesten gizlerler. Fakat artık 40'lı yaşlarına gelen Ekber için süper güçlerini saklamak gitgide zorlaşır. Türkiye'nin Süpertürk ile tanışma vakti gelmiştir...

    Set fotoğraflarının devamı için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top