Hesabım
    Anonim ve Kazanma Sanatı Tiglon DVD’den Çıkıyor

    Geçtiğimiz sezonun iki önemli yapıtı raflardaki yerini alıyor…

    Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan filmlerinden olan ve Brad Pitt’e En iyi Erkek Oyuncu dalında ikinci Oscar adaylığını getiren Kazanma Sanatı (Moneyball) ödül sezonunun ardından DVD raflarındaki yerini almaya hazırlanıyor. En İyi Film dahil toplam 6 dalda Oscar adaylığı olan ve eleştirmenlerin oldukça beğendiği film Amerikan beysbol takımı olan Oakland Athletics’in idari menajeri Billy Beane’nin, küçük bütçeli bir takımdan harikalar yaratışını beyazperdeye taşıyor.

    Film Türkçe, İngilizce, Rusça ve Ukraynaca dillerinde, ve Türkçe, Rusça, Ukraynaca, Arapça, İngilizce, Yunanca, Hırvatça, Hintçe, İbranice ve Slovence altyazılı olarak raflardaki yerini alacak.

    2011’in en başarılı kostümlü tarihi dramalarından olan ve Randevu İstanbul Festivali kapsamında gösterilen Anonim (Anonymous), maalesef ülkemizde vizyona girmeden sadece ev sineması olarak gösterime çıkıyor. İngiliz edebiyatının babası olarak gösterilen William Shakespeare’in eserlerinin altındaki imzanın kime ait olduğunu sorgulayan filmin yönetmenliğini Roland Emmerich üstleniyor. Anonim Türkçe, İngilizce, Rusça, Macarca, Lehçe dillerinde ve Türkçe, Estonca, Macarca, Rusça, Lehçe, Türkçe, Arapça, Bulgarca Hırvatça, Çekçe, İngilizce, Yunanca, İbranice, Hintçe, Portekizce, Romence, Sırpça, Slovakça ve Slovence dillerinde altyazılı olarak piyasaya çıkacak.

    Her iki film de Tiglon DVD dağıtımıyla 2 Mart Cuma gününden itibaren Blu'ray, DVD ve VCD formatlarında raflarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top