Hesabım
    Johnny, Lone Ranger’a Start Verdi!

    Gore Verbinski ve Johnny Depp yeniden birarada...

    Tim Burton yönetmenliğinde çekilen son filmi Dark Shadows vizyon için haftaları sayarken, yakışıklı aktör Johnny Depp, yeni bir proje için kolları sıvadı bile. Disney ve Jerry Bruckheimer Films’in yapımcılığında hayata geçirilen The Lone Ranger filminin New Mexico, Arizona, Utah ve Colorado’da gerçekleştirilecek olan dış mekan çekimlerine geçtiğimzi günlerde başlandı. Filmin yönetmen koltuğunda ise gişe hiti Karayip Korsanları serisinin ilk 3 filmini yöneten Gore Verbinski oturuyor.

    Her rolünü heyecanla beklediğimiz aktör Johnny Depp bu filmde ruh savaşçısı Tonto’ya hayat verirken başrolde kendisine Sosyal Ağ (The Social Network)Sosyal Ağ filminde Winklevoss ikizleri olarak seyrettiğimiz Armie Hammer eşlik ediyor. Oyuncu kadrosundaki diğer isimlerse Michael Clayton McCarthy, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge DaleRuth Wilson gibi ödüllü simalardan oluşurken Zoraki Kral (The King's Speech) ve Alis Harikalar Diyarında (Alice in Wonderland)a ile iki ayrı oscar adaylığı olan Helena Bonham Carter filmin yıldızı.

    Amerikan Yerlisi Tonto’nun, John Reid’i bir kanun adamından adalet efsanesine dönüştürmesini mizahi bir tonda anlatacak olan film ülkemizde 7 Haziran 2013’te vizyona girecek. Merakla takipteyiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top