Hesabım
    Gitti Rachel Weisz, Geldi Nicole Kidman!

    'The Railway Man' projesinde önemli değişiklik...

    Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Colin Firth yeni eşini buldu: Nicole Kidman. The Railway Man isimli projenin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu, geçtiğimiz Haziran ayında Bond olarak tanıdığımız Daniel Craig ile evlenen Rachel Weisz'ın yerine geçti. Weisz, projeden ayrılma nedeni olarak Bourne'un Mirası (The Bourne Legacy) ve Oz: The Great and Powerful filmlerinin çekim takvimi gösterdi.

    Yönetmenliğini Jonathan Teplitzy'in yapacağı "The Railway Man", 2. Dünya Savaşı'nda Japon ordusuna esir düşen Eric Lomax'ın otobiyografisine dayanan gerçek bir hikâyeyi perdeye taşıyacak. Savaş esiri olarak Burma'da tren rayları inşasında 2,5 yıl çalışan Lomax yine bu süre zarfında pek çok işkenceden geçmiş. Film, daha sonra ülkesine iade edilen fakat yaşadığı bu acı tecrübelerin kendisine kâbuslar olarak geri dönüşü üzerinden Lomax'ı ve onun en büyük destekçisi eşini odak noktası yapacak. Firth Lomax'ı, Kidman ise Lomax'ın ikinci eşi olan ve Patti ismiyle anılan Patricia Wallace karakterini canlandıracak.

    Hem gelecekte hem de geçmişte geçecek olan hikâyede Lomax'ın İkinci Dünya Savaşı'nda geçen gençliğini, Savaş Atı (War Horse) filminde I. Dünya Savaşı cephelerinde izlediğimiz Jeremy Irvine oynayacak.

    Nisan ayında çekimlerine başlanacak The Railway Man'ın çekimleri İskoçya ve Avustralya'da gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top