Hesabım
    Abraham Lincoln:Vampir Avcısı Filminden Altyazılı Fragman! [VIDEO]

    Yeni yayınlanan video ilk kez Beyazperde’de!

    Konuşulmaya başladığı ilk günlerden itibaren farklı öyküsü ile merak uyandıran Abraham Lincoln: Vampir Avcısı (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) filmi, 2012’nin şimdiden en çok beklenen yapımlarından biri olmayı başardı. Filmin geçtiğimiz ay çıkan fragmanının altyazılı versiyonu ise bugün itibariyle internet ortamında yayınlandı.

    Abraham Lincoln: Vampire Hunter

    Tarihi bir kişilik olan eski ABD Başkanlarından Abraham Lincoln'ü elinde baltasıyla bir vampir avcısı olarak seyredeceğimiz yapımın yönetmenliğini bu tarz karanlık projeleri seven Timur Bekmambetov üstleniyor. Yapımcı künyesinde ise bu yıl oldukça verimli işlere imza atan Tim Burton var. Abraham Lincoln, vampirlerin istilasına uğramış bir düzende dünyaya gelir ve ailesi küçük yaştayken bu yaratıklar tarafından katledilir. Lincoln yetişip başkan seçildikten sonra Amerika’da yaşanan İç Savaş aslında vampirler ve insanlar arasında geçen bir iktidar mücadelesine dönüşecektir.

    Filmin başrolünde şimdiye kadar hit filmlerde görmeye alışık olmadığımız bir isim, Benjamin Walker var. Amerika’da 22 Haziran'da vizyona girecek yapımın Türkiye’deki gösterim tarihiyse 17 Ağustos 2012…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top