Hesabım
    CNBC-e'de Meryl Streep Ayı

    Aktrisin gençlik yıllarını yeniden seyretmek isteyenler ekran başına...

    26 Şubat gecesi dağıtılan 84. Akademi Ödülleri'nde üçüncü Oscar heykelciğine uzanan usta aktris Meryl Streep geçmiş yıllardan günümüze uzanan dört filmi ile bu ay CNBC-e ekranlarını süslüyor. Ustalara Saygı kuşağında her çarşamba saat 22’den itibaren yayınlanacak olan filmler bizi Streep’in gençlik yıllarına götürecek.

    Bu akşam yayınlanacak ilk film ise deneyimli yıldızın Robert De Niro ile başrolü paylaştığı 1984 yapımı Geç Kalan Sevgi (Falling in love) adlı romantik film. Noel alışverişine çıktıktan sonra karışan hediye paketleri sayesinde tesadüfen tanışan ve birbirlerine aşık olan bir çiftin öyküsünün anlatıldığı filmin yönetmenliğini ise Ulu Grosbard üstleniyor.

    Meryl Streep’in gelecek haftalarda CNBC-e’de yayınlanacak filmleri diğer filmleri ise Jack Nicholson ile başrolleri paylaştığuı Heartburn (14 Mart)  ve Sonsuz Matem (Ironweed)(21 Mart) ve Körfez Savaşı günlerine bir binbaşının gözünden bakan Mançuryalı Aday (The Manchurian Candidate) (28 Mart) olacak. Ustalığı Oscar ile tescillenmiş Meryl Streep'i yeniden seyretmek isteyenler için CNBC-e başına...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top