Hesabım
    Amerikan Pastası: Buluşma'nın Sidney Turundan Kareler!

    Efsane seri çılgın bir ekiple geri döndü...

    Orijinal Amerikan Pastası (American Pie) serisinin 10 yıl aradan sonra gelen dördüncü bölümü Amerikan Pastası: Buluşma (American Reunion), serinin has elemanlarının da dahil olduğu kadrosuyla 6 Nisan'da ülkemizde vizyona girecek. Vizyon tarihinin yaklaşmasıyla ekip de filmin tanıtım çalışmalarına hız verdi ve Avustralya'nın Sidney kentinde bir tanıtım turuna çıktı.

    Chris Klein, Mena SuvariSeann William Scott, Jason Biggs, Eugene Levy, Tara Reid, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg'in katıldığı tanıtım neşeli olaylara sahne olurken, ortaya komik görüntüler çıktı. Sidney'in ünlü uğrak noktalarından Harry's Cafe de Wheels'de gerçekleştirilen etkinlikte artık 30'larına gelmiş ve çoluk çocuğa karışmış halleriyle izleyeceğimiz oyuncular bol bol bölgenin ünlü etli böreğinden yedi. Filmin güzel yıldızlarından Mena Suvari ve Tara Reid ise giydikleri parlak renkli kırmızı ve yeşil şık elbiseleriyle yine fotoğrafçıların ilgi odağındaki isimlerdi.

    İlk filmle dünya çapında 200 milyon dolar kazanan ekip, 10 yıl önceki çılgın üniversite partilerini geride bırakmış ve son buluşma için geri dönmüştür. Uslanıp akıllandıklarını düşüyorsanız eğer yanılıyorsunuz çünkü kahramanlarımızı yine çılgın bir hafta sonu beklemektedir...

    İşte filmin Sidney tanırım turundan kareler:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top