Hesabım
    Spielberg, Indy 4'e Yeşil Işık Yaktı

    Robbins de savaşa katıldı

    Steven Spielberg'ün kendisinin bile takip edemediği programı sonunda hale yola koyuldu. Kasımda başlayacak Dünyalar Savaşı'nın çekimleri biter bitmez, yani 2005 başında Indiana Jones 4'ün seti kuruluyor.

    Harrison Ford hali hazırda yeniden Indy olmaya can atarken, George Lucas'ın sorumluluğunda olan senaryonun bir türlü hazırlanamaması, daha doğrusu yazılanlar üzerinde anlaşılamaması Indy'nin sürekli ertelenmesine neden olmuştu. Hatta en son Frank Darabont'a devredilen senaryoyunun üzerinde Lucas tarafından fazlaca oynanması sonucu senarist resti çekmiş ve artık kendinden tek bir cümle bile kalmayan senaryonun altına imza koymayacağını açıklamıştı. Lucas-Ford-Spielberg üçlüsünün, senaryoda sonunda anlaşıp anlaşamadıklarına dair hala resmi bir açıklama yok. Ama Spielberg Canal +'da yaptığı röportajda Dünyalar Savaşı'nın hemen ardından Indy 4'ün çekileceğini açık açık dile getirdi.

    Indy'yi bekleyeduralım, Dünyalar'ın durumu nadir? Tom Cruise'un üstüne kadroya bir dev isim daha eklendi. Tim Robbins astronom Ogilvy'i canlandırmak üzere Spielberg'le anlaştı. Gazap Ateşi'nin küçük yıldızı Dakota Fanning'in çiftin kızlarını oynacağı Dünyalar Savaşı'nın 2005'e kadar yani bir buçuk iki ay gibi kısa bir sürede tamamlanması bekleniyor.

    Kısacası Spielberg post prodüksitonu bile beklemeden Indy'e başlayacak ve hemen peşinden de 1972 Münih Olimpiyatlarında yaşanan terror olaylarını anlatacağı politik filmi Vengeance'a dönecek. 2006 yazında yeni bir Indy fırtınasına hazır olun ve Beyazperde.com'u tıklamaya devam ederek hiçbir gelişmeyi kaçırmayın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top