Hesabım
    Yeni Carrie Kim Olacak?

    Stephen King'in aynı isimli kült romanından tekrar uyarlanacak projede başrol arayışı sürüyor...

    Son dönemin en ses getiren genç oyuncularından Chloe Moretz, Haley Bennett ile birlikte MGM stüdyosunun tekrar uyarlayacağı Günah Tohumu (Carrie) projesinde başrol oynaması düşünülen iki aktris olarak öne çıkıyor. Stephen King'in aynı isimli romanından 1976'da Brian De Palma tarafından sinemaya aktarılan Carrie'nin yeniden çevrim projesinin yönetmenliğini Kimberly Peirce üstlenecek.

    15 yaşındaki Moretz ve 24 yaşındaki Bennett'nin muhtemel adaylar arasında olduğu Carrie rolünü ilk filmde o dönem 27 yaşında olan ünlü aktris Sissy Spacek oynamıştı. Telekinetik güçlere sahip olan bir kızın aile baskısı sonucu bu güçlerinin ortaya çıkışı ve kontrol edilemeyen bu gücün çevresine zarar verişini anlatan bu korku klasiğinin yeniden ele alınacak versiyonunda Carrie'nin  bağnaz dini düşüncelere sahip annesini oynaması düşünülen isimlerse, ilk dedikodulara göre Jodie Foster ve Julianne Moore. Fakat bu iki isimle henüz resmi anlaşmaların imzalanmadığını belirtelim.

    Roberto Aguirre-Sacasa'nın uyarlama senaryosunu yazdığı projenin King'in romanının atmosferine sadık kalacağı söylenirken, çekimler için henüz bir tarih verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top