Hesabım
    X-Men'den Ayrı Wolverine

    Mutanta Truva'dan dramatik senarist<br /><br />

    Roman uyarlamaları ve dramatik senaryolarıyla meşhur David Benioff'la,

    Homeros'un ünlü destanı İlyada'yı bile beyazperdeye uyarlamaya cesaret etmiş olan Benioff Wolverine'den de hiç çekinmediğini söylüyor. Bugüne kadar hiçbir süper kahramanı kaleme almamış olsa da, mutantların özellikle de Wolverine'in sıkı bir hayranıymış. Ünlü senarist filmin konusunu, Wolverine'i canlandıran Hugh Jackman'la beraber şekillendirecek. Yani senaryonun bir bölümü Jackman'ın istediği doğrultuda yazılacak.

    Büyük stüdyoların senaristi olarak tanınan Benioff için Fox ve Warner da sık sık tartışıyor. En son Marc Foster'ın Fox için yönettiği ve 2004 sonunda vizyona girecek Stay'i yazan senarist, bir çok roman uyarlamasına da imza attı. Curtis Hanson'a, George Pelecanos'un romanı Right as Rain'i, Sam Mendes'e, Khaled Hosseini'nin romanı The Kite Runner'i uyarlayan Benioof, Warner Bros için de Ernest Hemingway'in ünlü romanı Çanlar Kimin İçin Çalıyor'un uyarlamasını yaptı.

    Her ne kadar başarısı tartışılmayacak bir senarist olsa da, Benioff süper kahramanın hayranlarını biraz ürkütüyor. Yine de, öyle de ya da böyle Wolverine artık kendi kanatlarıyla uçacak, kahramanın ilk filmini heyecanla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top