Hesabım
    Diktatör'den Yeni Fragman! [VIDEO]

    Merakla beklenen komedi 18 Mayıs'ta vizyona girecek...

    Kurgu bir Orta Doğu ülkesi olan Wadiya Cumhuriyeti'nin diktatörü olan ve hayatını demokrasi ile savaşa adamış General Aladeen'in Amerika ziyaretini merkezine alan Diktatör (The Dictator)'ün yeni fragmanı yayınlandı. Yönetmen Larry Charles ve komedyen Sacha Baron Cohen'in Borat ve Brüno'dan sonraki yeni absürt komedisi ülkemizde 18 Mayıs 2012'de vizyona girecek. Diktatör'ün kadrosunda Cohen dışında Ben Kingsley, Jason Mantzoukas, Anna Faris, Megan Fox ve John C. Reilly bulunuyor.

    Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in "Zabibah ve Kral" isimli romanından uyarlandığı söylenen yapım ayrıca Muammer Kaddafi gibi son dönemde Orta Doğu'da terör estiren liderlere de göndermelerde bulunuyor. Daha önce yayınlanan ilk fragmanla benzerlik gösterse de yeni yayınlanan görüntülerde diktatör Aladeen'in Amerika'daki macerasının tam da istediği gibi gitmediği belli oluyor. New York sokaklarında sakalsız bir şekilde cirit atarken protestolara katılmaktan da çekinmeyen kahramanımıza macerasında Anna Faris eşlik ediyor. Önceki filmlerinden farklı olarak doğaçlamadan çok yazılı bir senaryoya sadık kalınmış izlenimi veren Diktatör, özellikle Cohen mizahını sevenler için sabırsızlıkla beklenecek bir seyirlik.

    Kim Jong-il'in külleriyle katıldığı Oscar töreninde yaptıklarıyla medyada kendine bolca yer bulan Cohen şimdiden Paramount Pictures stüdyosuyla 3 yıllık bir antlaşma yapmış durumda. Bu da Cohen'i önümüzdeki yıllar daha fazla izleyeceğimiz anlamına geliyor. Sevenlerine duyurulur...

    Diktatör

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top