Hesabım
    Titanik 3D'nin Prömiyeri Gerçekleşti

    Filmin prömiyeri Oyuncularının katılımıyla Londra'da Royal Albert Hall'da gerçekleşti...

    RMS Titanic gemisinin batışının üzerinden 100 yıl geçse de, sinema üzerinden hayatımıza girişi 15 yıl önce gerçekleşti. James Cameron'ın 1.514 kişinin ölümüyle sonuçlanan bu deniz faciasını romantik bir aşk hikâyesine dönüştürdüğü filmin yenilenmiş 3D versiyonu önceki gece Londra'da düzenlenen renkli bir prömiyerle gerçekleşti. Leonardo DiCaprio'nun katılamadığı gecenin yıldızı güzel aktris Kate Winslet'di.

    Kırmızı halıda boy gösteren ünlü yıldız, aradan geçen 15 yılda hem kariyerinin hem de hayatının çok değiştiğini söylerken, filmde iyi bir oyunculuk sergileyemediğini de itiraf etti. O zamanlar çok genç olduğunu dile getiren Winslet, filmin tekrar vizyona giriyor oluşundan gurur duyduğunu da belirtti.

    Ünlü Royal Albert Hall'da gerçekleşen prömiyerde Winslet'in yanı sıra yönetmen James Cameron ve yapımcı Jon Landau da hazır bulundu. DiCaprio'nun gösterimde bulunmayışına değinen ünlü yönetmen, "Leo şu anda bir film setinde. Kendisi filmin ilk 18 dakikasını seyretti. Onunla tekrar biraraya gelmek çok harikaydı, özellikle de gösterdiği tepkiyi izlemek. Filmi seyrederken inanamadı ve 'Halime bak, genç bir serseri gibiyim' dedi." şeklinde konuştu.

    Galanın en dikkat çeken özelliği ise, aradan geçen 15 yılın ardından bu iki yıldızın şaşırtan değişimleriydi. İşte Titanic'in prömiyerinden fotoğraflar ve Leonardo DiCaprio-Kate Winslet ikilisinin değişimlerini göstermesi açısından, 1998'de birlikte katıldıkları Altın Küre Ödülleri'nden bir kesit:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top