Hesabım
    Yakında: Dr. Seuss Loraks

    Çılgın Hırsız'ın (Despicable Me) yaratıcılarından...

    Dr. Seuss olarak da bilinen Amerikalı şair, yazar, karikatürist Theodor Seuss Geisel'in çocuk kitaplarından uyarlanan Grinç (Dr. Seuss' how the Grinch stole Christmas), Kedi (The Cat in the Hat) ve Horton (Dr. Seuss' Horton Hears a Who!) gibi uyarlamaları izleyenlere yabancı gelmeyecek bir öyküyü anlatıyor Loraks (Dr. Seuss' The Lorax). Dr. Seuss'un aynı isimli çocuk kitabından uyarlanan animasyon, Çılgın Hırsız (Despicable Me)'nin yaratıcılarının elinden çıkan keyifli bir 3D animasyon.

    Küçük Ted, rüyalarını süsleyen Ashley'in ilgisini çekebilmek için hayatta sadece tek bir şeyin peşinde koşan çocuktur. Ted, amacını gerçekleştirebilmek ve aradığı şeyi bulabilmek için mızmız ancak bir o kadar da sevimli bir orman yaratığı olan Loraks'ın sırrını keşfetmek ve ona bu hikâyede eşlik etmek zorundadır.

    Orijinal seslendirme kadrosunda Danny DeVito, Ed Helms, Zac Efron, Betty White gibi isimlerin yer aldığı Loraks, 70 milyon dolar bütçesiyle ABD gişesinde toplamda 180 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı.

    Loraks

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top