Hesabım
    Gelecek Program: Titanik 3D!

    Efsanevi aşk 3 boyutlu olarak geri dönüyor...

    James Cameron'ın "En büyük rüyalarımdan biri" dediği ve 1998 yılında verilen Akademi Ödülleri'nde 11 dalda Oscar heykelini kucaklayan efsane film Titanik (Titanic) önümüzdeki cuma 3 boyutlu olarak yeniden sinemalarda arz-ı endam ediyor.

    "Asla batmaz!" denen devasa geminin soğuk okyanus sularına gömülüşünün 100.yılında yeniden seyircilerle buluşacak olan yapım tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de 6 Nisan'da vizyona girecek. Cameron'ın sadece yönetmenliğini değil senaristliğini ve yapımcılığını da üstlendiği film, tüm zamanların da ikinci en yüksek hasılat yapan sinema yapımı olarak da tarihe geçmişti.

    En İyi Film, En İyi Yönetmen de dahil aldığı Oscarların yanı sıra başrollerdeki Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet için oyunculuk kariyerlerinde dönüm noktası olan filmin 3D versiyonunun dünya prömiyeri ise 27 Mart'ta Londra Royal Albert Hall'da gerçekleştirilen muhteşem bir gala ile yapılmıştı. Filmi vizyona girdiği 1997-1998 yıllarında sinema perdesinde izleyemeyen yeni kuşak açısından Titank'i 3D versiyonuyla yeniden beyazperdede görmek de ayrı bir şans olacak.

    Titanik

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top