Hesabım
    Yavuz Bingöl'e Hollywood Yolu mu Göründü?

    Oyuncunun Spielberg ile çalışacağı söylentileri interneti salladı...

    Hürriyet gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu yine sosyal medyayı karıştıran bir yazıya imza attı. Bir sohbet esnasında Yavuz Bingöl'e gelen son teklifler konusunda sanatçıdan tüyolar alan Semercioğlu'na göre, oyuncu ile ünlü yönetmen Steven Spielberg yeni bir proje için görüşme aşamasındalar.

    Sinemalarımızda en son, Oscar adaylığı da olan Savaş Atı (War Horse) filmi ile seyrettiğimiz ünlü yönetmen Spielberg rivayet odur ki Tom Hanks ile ortak yürüteceği Ortadoğu ekseninde geçmesi planlanan yeni bir film projesi tasarlıyor. Hali hazırda idari yapımcılığını yürüttüğü Siyah Giyen Adamlar 3 (Men In Black III) ve yapımcılığının yanı sıra yönetmenliğini de üstlendiği Lincoln filmlerini beklediğimiz yönetmenin, yakın zamanda "gelecek projeleri" arasında bu yönde bir film henüz listelenmese de, 66 yaşındaki Spielberg'ün üretkenliği de bilindik bir gerçek.

    Öte yandan, ülkemize komşu bir coğrafyada geçmesi düşünülen bir Hollywood yapımı için Yavuz Bingöl gibi bir ismin telaffuz edilmesi de sevindirici bir ayrıntı. Bingöl'ün en son Kurtuluş Son Durak adlı filmde rol aldığını ayrıca bu cuma gösterime girecek Mevsim Çiçek Açtı filminde de başrolde olduğunu hatırlatalım.

    Bakalım ilerleyen zamanlarda Spielberg'ün ya da Tom Hanks'in gelecek projeleri içinde bu yönde bir gelişme görebilecek miyiz, takipte kalacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top