Hesabım
    Antrakt Sinema Matineleri'nde Yeni Dönem

    Sinema matinelerinin ilk dönem oturumları tamamlandı. Program yeni başlıklar ve ikinci dönem çalışmalarıyla sürüyor...

    Antrakt Sinema Matineleri'nin düzenlemiş olduğu ve 14 Ocak 2012'de başlayan ‘Sinema ve Televizyon Oyunculuğu’ , ‘Senaryo Yazım Tekniği’ , ‘Yapım’, ‘Temel Sinema Eğitimi’ eğitimlerinin ilk dönemi 4 Mart 2012 tarihinde başarı ile tamamlandı. İlk döneme katılan katılımcıların özgün senaryolarını yazmaya başladıkları eğitimlerin ikinci dönemi 14 Nisan 2012 - 03 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    Yeni dönemde en fazla beş kişilik kontenjanla hafta içleri akşamüstü gerçekleştirilecek olan ‘Senaryo Yazım Tekniği’, ‘Bireysel Film Analizi’ ve Kişiye Özel Oturumlar'ı da hayata geçirecek olan Antrakt Sinema Matineleri, ‘Herkes İçin Sinema’ felsefesini benimseyen Antrakt’ın yeni oluşumları.

    Eğitimlerde öykülerini senaryoya dönüştürmek isteyenler için yeni fırsatlar sunulacak, ayrıca kendisini sinema ve televizyonda görmek isteyen, yetenek olduğuna inanan ve oyuncu olmak isteyen hevesliler de Sineyüz programıyla kendilerini dizilere, sinema filmlerine, yönetmenlere ve yapımcılara tanıtma fırsatı bulacak.

    Antrakt’ın bundan önceki dönemlerde üç kısa, üç de uzun metrajlı olarak gerçekleştirdiği, para ödüllü film senaryosu yarışmalarının bir yenisi de gene matine programları çerçevesinde sinema gündemine dönüyor. IV. Uzun Metrajlı Film Senaryosu Yarışması amatör ve profesyonel bütün senaryoculara açık. Yarışmanın büyük ödülü ise 5.000 TL olarak açıklandı.

    Programın kayıt ve ücret bilgisi için bilgi@antraktmatine.com’a e posta atabilir ya da 0 212 251 26 24 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top