Hesabım
    Silahşör Christoph Waltz! [FOTOĞRAF]

    Ünlü oyuncu Tarantino'nun yeni filmi Django Unchained'in setinde...

    Quentin Tarantino'nun Soysuzlar Çetesi (Inglourious Basterds)'nde çalıştığı aktör Christoph Waltz'la tekrar bir araya geldiği yeni projesi Django Unchained'in setinden yeni bir görsel yayınlandı. Fotoğrafta Soysuzlar Çetesi filminde Hans Landa performansıyla Oscar'ı kucaklayan Waltz'ı sakallarıyla Vahşi Batı atmosferinde görüyoruz.

    Django isimli siyahî bir kölenin, bir Alman ödül avcısıyla birlikte karısını Leonardo DiCaprio'nun canlandıracağı kötü toprak sahibinden kurtarmaya çalışmasını anlatacak olan filmde Alman ödül avcısını canlandıracak olan Waltz fotoğraflardan gözüktüğü üzere tam bir silahşöre dönüşmüş durumda.

    Waltz'ın filmin çekimlerine başlanmadan önce sette başına talihsiz bir olay da gelmiş, binicilik eğitimi sırasında attan düşen oyuncunun kalça kemiği çıkmıştı. Modern bir spaghetti western olarak nitelenen ve çekimleri büyük bir hızla devam eden film ilhamını 1966 tarihli Sergio Corbucci klasiği Django'dan alıyor.

    Başrollerinde Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson ve  Kurt Russell'ın da bulunduğu Django Unchained 18 Ocak 2013'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top