Hesabım
    Alain Delon'un Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

    Bu sabah hastaneye yattığı haberi hızla yayılan oyuncunun sağlık durumu iyi...

    Fransızların göz bebeği oyuncularından Alain Delon'un bu sabah saatlerinde hastaneye kaldırılma haberi ışık hızıyla internette yayıldı. Basına bir anda oyuncunun kalp krizi geçirdiği, hatta ölümün eşiğinde olduğu gibi yansıyan haberlerin gerçeğe yansıtmadığı ortaya çıkarken, Fransa'nın en saygın gazetelerinden Le Parisien'in aktardığına göre ünlü oyuncunun sağlık durumu tam aksine oldukça iyi.

    Paris'in Neuilly bölgesinde yer alan Amerikan Hastanesi'nde yatan Delon ile görüşen Le Parisien muhabiri, oyununcunun iki hafta önce baş ağrısı, kusma gibi şikayetler yaşadığını ve bunun üzerine yapılan tetkiklerde kalpte ritm bozukluğuna rastlandığını belirtti. Bu sabah hastanaye yatırılan Delon öğlen saatlerinde başarılı bir operasyon geçirdikten sonra, odasında gözetim altına alındı. "Benim gibi hayatlar yaşayan insanların başına böyle işler gelmesi normal." sözleriyle işi espiriye de vuran Delon'un yarın sabah taburcu olması bekleniyor.

    1935 Fransa doğumlu olan usta aktör Fransa'da yayınlanan çeşitli televizyon dizilerinin yanı sıra en son 2008'de çekilen Asteriks Olimpiyat Oyunları’nda (Astérix aux Jeux Olympiques) filmiyle "Jules Cesar" rolüyle hayranlarıyla buluşmuştu.

    Beyazperde.com olarak yakışıklılığı tescilli Alain Delon'a şifalar ve uzun ömürler diliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top