Hesabım
    Susanne Bier'in Yeni Filminden İlk Kare [FOTOĞRAF]

    Serena görücüye çıktı...

    Daha İyi Bir Dünyada (Hævnen) ile En İyi Film Oscarı'nı kazanan usta yönetmen Susanne Bier, All You Need Is Love isimli filminin çekimlerini bitirmesinin ardından yeni projesine başladı. ABD'deki Büyük Bunalım Dönemi'nde geçen Serena isimli projeden ilk resmi kare yayınlandı.

    Gerçeğin Parçaları (Winter's Bone) filmindeki muhteşem performansıyla övgü toplayan ve son olarak gişeyi sallayan Açlık Oyunları (The Hunger Games) ile stüdyosunu zengin eden Jennifer Lawrence'ın başrolü Bradley Cooper ile paylaştığı Serena, Ron Rash'ın aynı isimli romanından sinemaya aktarıldı. Yeni evli bir çiftin çocuk sahibi olamamasıyla başlayan ve yavaş yavaş bu nedenle hayatlarının değişmesine odaklanan yapım daha önce Darren Aronofsky'nin yönetmenliğinde ve Angelina Jolie'nin başrolünde düşünülmüş, daha sonra ise ibre farklı yöne kaymıştı.

    Çekimleri Prag'da devam eden filmin vizyon tarihi belirsiz. Serena'yı Pierce Brosnan'lı All You Need Is Love'ın vizyona girmesinin ardından önümüzdeki yıl festivallerde izleyebiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top