Hesabım
    Örümceğin Son Sıçrayışı

    Raimi seriyi daha insani örümcekle bitiriyor<br /><br />

    ''Sony'nin başkanı Amy Pascal'la bu konuyu hiçbir zaman yüzyüze görüşmedik ama üçüncü filmin son olmasını istediklerini biliyorum'' diyen yönetmen ''Sadece bir film daha istiyorlar, daha fazlası değil. Herhalde seyircinin de aynı duyguları paylaştığına inanıyorlar. Herkes artık bir son bekliyor'' sözleriyle biraz sitemkar konuştu.

    Kendisi de arada bir Örümcek-Adam'ı bitirmeliyiz dediyse de herhalde böyle zorunlu bit bitiş istemiyordu. Çünkü Sony'nin en büyük isteklerinden biri filmin sonunun açık olmamasıymış. Yani ikinci filmdeki gibi devam edebilir havasında bir son istemiyorlar.

    Kardeşi ve ikinci örümcek filminin senaristleriyle hikayeyi yazmaya devam eden Raimi ise ''Örümcek-Adam'ın hayatına nasıl devam edeceğine karar vermeliyiz. Yani Peter Parker, bir insan olarak neler yapacak, hayatında neler eksik? Bir kadına aşık, bu aşkın geleceği ne olacak, sona erecek mi? Eğer biterse ne sebeple bitecek? Yani bu adamın hayatında sonlandırılması gereken o kadar çok konu var ki!'' diyerek, yeni filmde Örümcek'ten çok Peter Parker'ı izleyeceğimizin mesajını verdi.

    Her ne kadar ikinci filmden kalan hesaplaşmaların, tahminen bol aksiyonlu sahnelerle, bitirilmesi gerekse de, Raimi'nin daha çok ilgilendiği kısım Parker'ın sıradan hayata uyum sağlayabilmesi. Örümceğin son sıçrayışıyla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top