Hesabım
    'Uzun Hikaye' Geliyor!

    Filmde Tuğçe Kazaz da ilk kez beyazperdede boy gösterecek...

    Osman Sınav’ın hüznü, neşeyi ve coşkuyu içinde barındıran, ayı zamanda heyecanı düşmeyen bir romantizm hikayesine de sahip olan Uzun Hikaye projesi, vizyon için yavaş yavaş gün sayarken oyuncu kadrosundan haberler de gelmeye devam ediyor. Tuğçe Kazaz’ı, yüzünü ve ifadesini çok beğendiği için kadroya dahil ettiğini belirten Osman Sınav; Kazaz’ın oyunculuk kariyerine yoğunlaşma kararını ve bu yöndeki çabalarını da destekliyor.

    Çekimleri Kütahya, Adapazarı, Altınoluk gibi bölgelerde gerçekleştirilen Uzun Hikâye’de Tuğçe Kazaz Bulgaryalı Ali karakterinin karısı Münire’yi canlandırıyor. Film için, Osman Sınav’ın yönlendirdiği şekilde hazırlandığını söyleyen Kazaz; oyunculukla ilgili kusurlarını ve eksiklerini gidermek amacıyla, bir ay boyunca oyuncu koçları ve oyuncu arkadaşları ile çalıştığını belirtiyor.

    “Uzun Hikâye”; edebiyat dünyasının çok özel ve usta isimlerinden Mustafa Kutlu’nun aynı adlı eserinden, son yılların öne çıkan önemli senaristlerinden Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırıldı. Filmin kadrosunda bulanan diğer oyuncularsa Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Günşiray, Mustafa Alabora, Şener Kökkaya, Osman Alkaş, Cengiz Bozkurt, Mustafa Üstündağ, Erkan Avcı...

    Uzun Hikaye 12 Eylül 2012'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top