Hesabım
    İnanılmaz Örümcek Adam Filminden Yeni Fragman [VIDEO]

    Efsane yenilenmiş versiyonuyla köklerine dönüyor...

    Süper-kahraman evreninin en popüler figürlerinden Örümcek Adam, yenilenmiş bir macerayla Sam Raimi'nin sonlandırdığı yerden efsaneyi tekrar ele alıyor. Bu sefer Peter Parker'ın geçmişine ve orijinal hikayenin gizli kalmış yönlerine odaklanan filmde Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan ile Martin Sheen ve Sally Field rol alıyorlar.

    Yönetmen koltuğunda Marc Webb otururken, senaryo Stan Lee ve Steve Ditko’nun aynı isimli çizgi-roman serisinden James Vanderbilt tarafından uyarlandı. Ülkemizde tüm dünya ile aynı anda 3D olarak gösterime girecek olan İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man), lisede dışlanmış, dayısı Ben (Sheen) ve Yengesi May ile yaşayan içine kapanık gençk Parker'ın hikâyesini perdeye taşıyor.

    Peter Parker'ın Örümcek Adam olma yolunda başından geçenlere odaklanan filmde Parker'a bu macerasında sevgilisi Gwen Stacy eşlik ediyor. Anne ve babasının kayboluşuna dair bir ipucu yakalayan Parker bu sırrın peşinde babasının iş ortağı Dr. Curt Connor ile tanışır. Connor filmin kötüsü Lizard'a evrilirken, Parker da Örümcek Adam'a dönüşecektir. Kahramanımız sahip olduğu süper-güçleri şimdi Lizard'ı yenmek için kullanacaktır...

    İnanılmaz Örümcek Adam

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top