Hesabım
    Kristen Stewart Alacakaranlık'ın Setinde Sakatlandı

    Serinin final bölümü için tekrar sete giren oyuncu küçük bir kaza atlattı...

    Dünyada milyonlarca genç hayranı bulunan Alacakaranlık (Twilight) Üçlemesi'nin final bölümü için artık son hazırlıklar devam ederken, üçlemenin bu yıl Kasım ayında vizyona girecek olan finalinin ikinci bölümü için yeniden çekilen bazı sahneler için kamera önüne geçen Kristen Stewart ayağından yaralandı. Yönetmen Bill Condon'ın isteğiyle filmin bazı önemli sahnelerinin tekrar çekildiği sırada yaşanan kazanın ciddi olmadığı belirtildi.

    NBC'de yayınlanan The Tonight Show'a katılan güzel oyuncu kazanın bir av sahnesinin çekimleri sırasında yaşandığını ve ciddi bir yara almadığını söyledi. Vampirler, kurt adamlar ve insanlar arasında geçen ve romantik hikayesiyle öne çıkan serinin yeniden çekilen bu bölümleri 16 Kasım'da vizyona girecek olan Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)'de seyirci ile buluşacak.

    O güne dek beklemek istemeyen oyuncunun hayranları, Kristen Stewart1 Haziran'da vizyona girecek olan Pamuk Prenses ve Avcı (Snow White and the Huntsman)'da izleyebilirler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top