Hesabım
    Uzun Hikaye'nin Kadrosu Genişliyor

    Altan Erkekli de filmdeki çekimlerini tamamladı...

    Geniş oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Osman Sınav imzalı “Uzun Hikaye” isimli projenin oyuncu kadrosuna konuk oyuncu olarak usta aktör Altan Erkekli de katıldı. Bulgaryalı Ali ve ailesinin, aşkın, mutluluğun, bağlılığın naif öyküsünü anlatan “Uzun Hikaye”, Mustafa Kutlu’nun aynı adlı edebiyat eserinden perdeye uyarlandı. Erkekli filmde köklü bir ailenin çocuğu olarak haksızlıklara karşı mücadele veren “Emin Efendi” rolüyle karşımıza çıkacak.

    Kütahya, Adapazarı, Altınoluk, Bursa farklı illerde çekimleri gerçekleştirilen ve oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan “Uzun Hikâye”; projeyi onurlandıran usta oyuncular Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Gunsiray, Mustafa Alabora, Şener Kökkaya, Osman Alkaş, Cengiz Bozkurt, Mustafa Üstündağ, Sait Genay, Erkan Avcı, İsmail Hakkı Ürün,Bora Koçak, Ferdi Kurtuldu, Melih Çardak ve Ufuk Karaali ile de büyük yankı uyandıracak. Filmde bu usta isimlere, yine son dönem Türk sineması ve televizyonlarının genç ve başarılı oyuncuları Tuğçe Kazaz, Ushan Çakır, Damla Sönmez, Taner Ölmez, Batuhan Karacakaya, Elif Atakan, Buğra Bahadırlı, Başak Kasacı, Meriç Benlioğlu, Taha Yusuf Tan, Fatima Betül Cordal ve daha birçok sürpriz isim eşlik ediyor.

    Altan Erkekli film hakkında yaptığı açıklamada “Uzun Hikâye”yi her kesimden insanın, özellikle de günümüz gençlerinin izlemesi gerektiğini vurgularken filmde dayanışma, ülke sevgisi ve aşk temalarının yoğun olarak işlendiğini belirtti. Canlandırdığı Emin Efendi karakterini ise temiz, namuslu, kasaba eşrafından, köklü bir ailenin çocuğu olan, haksızlıklara karşı mücadele veren biri olarak betimliyor.

    Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu’nun 10 yıla yakın zamandır hayata geçirmek istedikleri rüya projeleri Uzun Hikâye’ye, önümüzdeki sezonun en ses getirecek yerli yapımlarından biri gözüyle bakılıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top