Hesabım
    Iron Man 3'ün Kadrosuna Sürpriz Bir İsim

    James Badge Dale filme Eric Savin olarak dahil oldu...

    Yenilmezler (The Avengers)'in öne çıkan ve gelecek projeleri merakla beklenen kahramanlarından Hulk ve Iron Man hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Yeni Hulk projesi henüz emekleme aşamasında olsa da Iron Man 3 projesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

    Çekimlerine başlanmasına neredeyse 3 hafta kalan Iron Man 3'ün kadrosu son halini almaya başladı. Shane Black'in yönetmenliğinde çekilecek filmde Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow ve Don Cheadle rolleriyle geri dönerken Sir Ben Kingsley, Guy Pearce ve Rebecca Hall da filmin kadrosuna yeni eklenen isimler olarak öne çkıyor. Gelen son haber ise kadroda yeni bir aktöre işaret ediyor. Daha çok televizyondan tanıdığımız James Badge Dale projeye ilginç bir rolde, Eric Savin olarak eklenmiş bulunuyor.

    Warren Ellis’in Iron Man serisinden uyarlanacak filmde nanoteknoloji önemli bir yer kaplayacak ve bu teknoloji nedeniyle bir virüs salgını yaşanacak. Ben Kingsley'in canlandıracağı kötü karakter (dedikodular rolün Mandarin olduğunu gösteriyor) bu virüs sayesinde Tony Stark'ın Iron Man zırhını etkisiz hale getirecek.

    ABD ordusunda teğmen olarak görev yaparken gizli bir projeye katılan ve yarı cyborga dönüşen Eric Savin'i canlandıracak olan James Badge Dale'i bu yıl Gri Kurt (The Grey) ve Utanç (Shame)'de izlemiştik. Yetenekli oyuncu önümüzdeki dönem ise The Lone Ranger ve World War Z ile tekrar karşımıza çıkacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top