Hesabım
    Skyfall'dan İlk Fragman Yayınlandı! [Video]

    Çekimlerinin bir bölümü Türkiye'de gerçekleştirilen filmden ilk görüntüler yayınlandı...

    Gerek biraraya getirdiği kadrosu olsun, gerek Türkiye'de yapılan çekimleri, harcanan masraflar ve basın toplantılarıyla yakın zamanda adından en çok söz ettiren yabancı yapımlardan olan Skyfall projesinden nihayet ilk teaser fragman yayınlandı.

    Skyfall

    Sinema tarihinin en uzun soluklu aksiyon serilerinden olan 007 James Bond'un 23. filmi aksiyon meraklılarında halen heyecan uyandırırken, çekimlerinin bir bölümü ülkemizde gerçekleştirilen filme Türk seyircisinin ilgisi de büyük.

    Teaser fragmanda Türkiye'de çekilen kovalamaca-patlama sahnelerini her ne kadar ayırt edemesek de, bazı kareler de ipucu vermiyor değil.

    Son Bond Daniel Craig'i yine başrolde izlediğimiz filmin yönetmenliğini ise Amerikan Güzeli (American Beauty) ile Oscar almış olan Sam Mendes üstleniyor. 23. Bond filminde MI6 ciddi bir saldırıya uğrayınca ünlü ajan, M’e karşı sadakat testinden geçiyor. Kişisel bedelleri ağır olsa da James Bond, bu hayati tehdidi bulup ne olursa olsun yok edecektir...

    Film de Craig'in yanı sıra Naomie HarrisRalph Fiennes, Bérénice MarloheOla Rapace ve Javier Bardem gibi isimler yer alıyor.

    Filmden ilk teaser poster de, fragman ile birlikte yayınlandı. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise 2 Kasım 2012...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top