Hesabım
    Carrie'nin Yeniden Çevriminde Roller Belli Oldu

    Kadroya son olarak Judy Greer, Ivan Baquero ve Gabriella Wilde katıldı...

    MGM stüdyosunun bir süredir üzerinde çalıştığı Günah Tohumu (Carrie) uyarlamasında rol alacak isimler resmen belli oldu. Chloë Moretz'i başrolde izleyeceğimiz filme son olarak Judy Greer, Ivana Baquero ve Gabriella Wilde dahil oldu.

    Korku edebiyatının usta ismi Stephen King'in aynı isimli romanından 1976 yılında Brian De Palma tarafından beyazperdeye uyarlanan kült filmden yeniden çevrilecek olan projenin yönetmen koltuğunda Kimberly Peirce oturuyor.

    Aile baskısı sonucu bastırdığı telekinetik güçleri ortaya çıkan ve kendisiyle birlikte çevresine de korku saçan Carrie’ye genç aktris Chloe Moretz hayat verirken, ona annesi rolünde eşlik edecek olan aktris için henüz kesin bir isim açıklanmadı. Adaylar arasında Julianne Moore'un ağır bastığını söyleyelim. Ayrıca Judy Greer filmde lisenin beden eğitimi öğretmenini, Ivana Baquero da 'seksi kötü kızı' canlandıracak.

    Senaryosu Roberto Aguirre-Sacasa tarafından yazılan ve 15 Mart 2013'de vizyonda girecek olan filmin çekim takvimi şimdilik belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top