Hesabım
    Altın Portakal Film Festivali'nde Onur Ödülleri Belli Oldu

    "Yaşam Boyu Onur Ödülleri"ne oyuncular Salih Güney, Meral Zeren, Güler Ökten; yapımcı Necip Sarıcı ve yönetmen Duygu Sağıroğlu değer görüldü...

    Altın Portakal Film Festivali kapsamında bu yıl dağıtılacak Yaşam Boyu Onur Ödülleri'nin sahipleri belli oldu. Bu yıl 49. kez düzenlenecek olan festivalde 17. kez dağıtılacak "Yaşam Boyu Onur Ödülleri"ne oyuncular Salih Güney, Meral Zeren, Güler Ökten; yapımcı Necip Sarıcı ve yönetmen Duygu Sağıroğlu değer görüldü.

    6 - 12 Ekim 2012 tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenecek olan Altın Portakal Film Festivali'nin Onur Ödülleri festival kapsamında düzenlenecek özel bir gecede sahiplerine takdim edilecek.

    Ayrıca bu gecede muhalif tiplemeleriyle tanıdığımız oyuncu İlyas Salman da özel bir ödülle onurlandırılacak. Festivalin bu yılki teması olan "Mizah, Muhalefet ve Demokrasi"nin Salman'ın sanatçı kişiliği ve oyunculuğunda yansıtıyor olması dikkate alınarak değer görülen ödülü oyuncuya festival kapsamı içinde düzenlenecek özel gecede sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top