Hesabım
    "Uzun Hikaye" Filminin Kadrosunda Mahir Günşiray ve Erkan Avcı da Var!

    Merakla beklenen film 19 Ekim'de vizyona giriyor...

    Pek çok önemli ismi kadrosunda  toplamasıyla son dönemin en dikkat çeken yerli projelerinden birine dönüşen Uzun Hikaye filminde Mahir Günşiray savcı, Erkan Avcı ise savcının yeğeni "Selami" rolüyle karşımıza çıkacak.

    Kadrosundaki diğer isimler arasında Altan Erkekli, Güven Kıraç, Cihat Tamer, Mustafa Alabora, Cengiz Bozkurt, Mustafa Üstündağ, Ufuk Karaali gibi birçok usta oyuncu bulunan film, Mustafa Kutlu’nun aynı adlı edebiyat eserinden perdeye uyarlandı. Mahir Günşiray filmde aile içinde despot bir baba, savcı olarak görev aldığı kasabada ise mevkisi nedeniyle kurduğu baskı sayesinde saygınlık görmeye alışkın "savcı" rolüne hayat veriyor. Oyuncu senaryoda iç içe yer alan mizah ve drama unsurlarını, izleyicide iz bırakacak harika bir performansla yorumluyor.

    on olarak 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanan ve "Sakarya Fırat" dizisinde rol alan genç oyuncu Erkan Avcı ise savcının İstanbul'dan gelen alkolik yeğeni Selami rolünde. Yönetmen Osman sınav Avcı'nın oyunculuğunu çok beğendiğini belirtirken, genç oyuncuya beyazperde de şans vererek oyunculuğuna duyduğu güveni ortaya koyuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top