Hesabım
    Katili Hayalet Olan Cinayet

    Spacek, ilk resmi hayalete karşı<br /><br />

    Amerikan tarihinde, kayıtlara resmi olarak sorumlusunun bir hayalet olduğu ölüm olarak geçen cinayet hikayesi Zindan ve Ejderha'nın yönetmeni Courtney Solomon tarafından beyazperdede sergilenecek.

    Brent Monahan'ın yazdığı The Bell Witch: An American Haunting adlı kitapta anlatılan gerçek olaylardan uyarlanan senaryoyu Solomon çoktan yazmış bile ve filmin çekimlerine bu hafta sonunda başlanıyor. 19. yüzyılda Tennessee'de John Bell'in ölümü ve tanıkların verdiği ifadeler sonunda başlayan soruşturmada alınan resmi karar, ölümün sorumlusunun bir hayalet olduğunu söylüyor. Bell'in yakın arkadaşlarından ve yaşadığı tüm dehşete tanık olanlardan Andrew Jackson, Bell'in defalarca görünmeyen biri tarafından saldırıya uğradığını söylemiş. Aynı bölgede benzer paranormal olaylar yaşayan ve görünmez kişilerin saldırısına uğrayan pek çok insan var.

    Tennessee'deki Bell Witch mağarası yakınlarında yaşayan insanlar, polise yaklaşık 150 yıldır benzer olaylar bildirmişler. İşin en ilginç yanı hala o bölgede aynı şikayetlerin devam etmesi. Hatta mağara civarında bazı maceraperestler tarafından çekilmiş ve devlet tarafından el konulmuş hayalet fotoğrafları olduğu bile söyleniyor. 19. yüzyılda yaşanan cinayet sonrasında etrafta yapılan bir araştırmadıysa çok eski bir Kızılderili mezarlığının varlığı tespit edilmiş.

    Yaşanan tüm bu gerçek olayların anlatılacağı filmde Donald Sutherland'le beraber sinema dünyasında korku yıldızı olarak ün yapmış Sissy Spacek rol alacaklar. Spacek, oyuncu olarak gerçek anlamda kariyer yapmasını, 1976'da Brian de Palma'nın çektiği Stephen King uyarlaması Günah Tohumu'na (Carrie) borçlu. Yine de Halka 2'den sonra yapacağı yeni korku filmi için şimdiden bildiğiniz tüm korku hikayelerini unutun, bu bambaşka diyorlar. Merakla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top