Hesabım
    Rock of Ages Filminin Los Angeles Galası Yapıldı!

    Rock müzikali 31 Ağustos'ta vizyonda...

    Aynı isimli Broadway müzikalinden sinemaya uyarlanan “Rock of Ages”, Hairspray müzikalinden tanıdığımız Adam Shankman’ın yönetmenliğinde beyazperdede. Film, Hollywood rüyasına kapılıp yolu Sunset Strip'e düşen küçük kasaba kızı Sherrie ile şehir çocuğu Drew’nun öyküsünü anlatıyor. İkiliye bu romantik hikayede Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, REO Speedwagon, Twisted Sister ve daha pek çok rock efsanesi hit şarkılarıyla eşlik ediyor.

    Özellikle kadrosu ile de ilgi çeken yapımda Julianne Hough, Diego González Boneta, Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Alec Baldwin ve R&B kraliçesi Mary J. Blige rol alıyor.

    Los Angeles’ta büyümüş olan yönetmen Shankman, filmin setinde kendini tamamiyle evinde hissettiğini söylüyor ve yapım hakkında şöyle konuşuyor “Babam müzik menajeriydi ve ofisi de Sunset Strip’teydi. Pek çok sanatçı tanıdım. 1987’de müzik klipi koreografisi yapıyordum. Gerçekten anladığım ve sevdiğim bir dünyaydı bu. Dolayısıyla, o zamanlara geri dönebilme fırsatına hayır diyemezdim”.

    Klasik "taşralı kız şehirli oğlanla tanışır"la, "bunlar sadece filmlerde olur"un bir karışımı olarak nitelenen film, kahramanlarımızın başarısızlıklara rağmen tüç güçlüklere göğüs gererek başarıya ulaşmaları üzerine kurulu.

    Ülkemizde 31 Ağustos'ta vizyona girecek olan yapımın Los Angeles'ta gerçekleşen renkli gala görüntülerini aşağıda izleyebilirsiniz...

    Rock of Ages

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top