Hesabım
    The Master Filminden 2. Fragman! [VIDEO]

    Oscar'ın güçlü adaylarından Paul Thomas Anderson'ın yönettiği filmden yeni fragman yayınlandı...

    Önümüzdeki Oscar'ların en büyük favorilerinden biri olan ve başroldeki Joaquin Phoenix'e şimdiden ilk Oscar'ını getireceği yorumları yapılan Paul Thomas Anderson imzalı The Master filminden ikinci fragman da yayınlandı.

    Yeni görüntülerde Phoenix'in canlandırdığı eski bir donanma eri olan Freddie'nin Philip Seymour Hoffman'ın canlandırdığı ve 50'lerde yeni bir dinsel örgütlenme kuran Lancaster Dodd ile olan diyaloglarını izliyoruz. Ayrıca Amy Adams da Hoffman'ın eşi Mary Sue Dodd rolünde fragmanda karşımıza çıkan yüzler arasında.

    Filmin çekimlerine başlamasıyla Hoffman'ın canlandırdığı karakterin Scientology tarikatının kurucusu L. Ron Hubbard olduğu yönünde eleştiriler çıkmış, yapım firması ise bunu reddetmişti. Anderson'la Manolya (Magnolia) filminde çalışan ve Scientology'nun ateşli savunucularından biri olan Tom Cruise'a özel bir gösterim yapıldığı ve çekincelerin belirtildiği dedikoduları da daha önce haberlere yansımıştı.

    The Master ABD'de 12 Ekim'de vizyona girecek. Ülkemizde Calinos Films tarafından dağıtıma çıkacak yapımın vizyon tarihi ise şu anda belirsiz.

    The Master

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top