Hesabım
    Oyunbozan Ralph Filminden Türkçe Fragman

    Sıkılan bir oyun karakteri kahraman olmaya özenirse ne olur?

    Walt Disney Animation'ın ülkemizde 9 Kasım'da vizyona girecek olan yeni animasyon projesi Oyunbozan Ralph (Wreck-It Ralph)’in Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı. “The Simpsons (The Simpsons)”, “Futurama” gibi yetişkin çizgi-dizilerden tanıdığımız Rich Moore'un yönetmenliğinde çekilen film, yıllarca aynı oyunda olmaktan sıkılan Ralph'in kötü-adam rolünden bıkıp kahraman olmaya çalışmasını anlatıyor.

    Seslendirme kadrosunda John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch gibi isimlerin yer aldığı filmde Ralph'e Hero’s Duty’den, güçlü Çavuş Calhoun, Fix-It Felix, Sugar Rush’dan alıngan ve uyumsuz Vanellope von Schweetz gibi ünlü oyun kahramanları eşlik ediyor. Kahraman olma arayışında tüm oyun dünyasını tehdit eden tehlikeli bir düşmanı serbest bırakan Ralph, kahraman olmak için önce bu durumu düzeltmek zorundadır.

    Oyunbozan Ralph’in sinema gösteriminden önce ise, bilgisayar ve elle çizimin harmanlandığı Walt Disney imzalı kısa film Kağıt Adam’ın gösterimi yapılacak. Siyah beyaz olan kısa film, 1950'lerde bir sabah işe giderken kaderini değiştirecek olan bir kadınla tanışan genç bir adamın hikayesini anlatıyor. İlk gösterimini 4 Haziran 2012’de Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nde yapan Kağıt Adam Oyunbozan Ralph öncesi sinemaseverleri bekliyor.

    Oyunbozan Ralph

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top