Hesabım
    Örümcek Adam Neredeyse Boğuluyordu

    Andrew Garfield Örümcek Adam kostümünün zorluklarından bahsetti...

    Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Christian Bale, rol aldığı Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'da giydiği yeni Batman kostümün fazlasıyla rahatsız olduğunu ve tenine yapışarak kendisini nefessiz bıraktığını açıklamıştı. Bugün de İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) filminde Örümcek Adam kostümüyle karşımıza çıkacak olan Andrew Garfield'ten benzer bir açıklama geldi. Ünlü aktör Amerikan Daily News gazetesine yaptığı açıklamada latex kostümün kendisini bunalttığını söyledi.

    Yıldız oyuncu sette yaşadığı zor anların birinde üzerindeki Örümcek Adam kostümüyle girdiği suda neredeyse boğulacak gibi olduğunu itiraf etti. Kostümün suda oldukça rahatsız edici bir hal aldığını söyleyen Garfield, "Suya dalmam gereken bir sahne vardı ve suyun maskeyi geçmesiyle nefes almak imkânsız bir hale geldi. Neredeyse boğuluyordum. Nefes alamadım." şeklinde konuştu. Oyuncu ayrıca bu durumunu gören dövüş koordinatörü Andy Armstrong'un suya dalarak üzerindeki maskeyi çıkarttığını belirtti.

    Sam Raimi'nin bitirdiği seriden bağımsız olarak efsaneyi yeni baştan ele alan İnanılmaz Örümcek Adam filminde Garfield dışında Emma Stone, Martin Sheen, Sally Field ve Rhys Ifans'ı izleyeceğiz. Filmin vizyon tarihi 6 Temmuz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top