Hesabım
    Ekşi Sinema'dan Alternatif En İyi 250 Film Listesi!

    Ekşi Sinema'dan IMBb'ye alternatif En İyi 250 Film...

    Sinemaseverlerin olmazsa olmazlarından biri olan "film listeleri"ne son olarak bir yenisi daha daha eklendi. Ekşi Sinema ekibi ve ünlü sinema yazarları tarafından oluşturulan ve "IMDb Top 250" listesine taze bir alternatif olarak hazırlanan listede sinema tarihinin gözlerden kaçan nadide parçaları mercek altına alınıyor.

    Beyazperde yazarlarından Kaan Karsan’ın kurucusu olduğu ve editörlüğünü yaptığı Ekşi Sinema'da yayınlanan ve değeri anlaşılamayan filmlere giriş niteleğinde olan listede ünlü yönetmenlerin kült filmleri, yazarların öznel görüşlerinden hareketle seçilerek kronolojik bir sırada ele alınmış.

    12 kişilik Ekşi Sinema kadrosunun yanı sıra listenin yazarları arasında Ali Ercivan (Beyazperde), Ali Ulvi Uyanık (Milliyet Sanat), Cüneyt Cebenoyan (Bir Gün), Engin Ertan(Sinema), Janet Barış (Bianet), Kaya Özkaracalar (Altyazı), Kerem Akça (Habertürk), Melis Behlil, Murat Emir Eren (Sinema), Murat Erşahin (Sinema), Sevin Okyay (Milliyet Sanat) ve Yeşim Tabak (Sabah) gibi isimler yer alıyor.

    Listeye ulaşmak için: http://eksisinema.com/eksi-sinema-alternatif-top-250/

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top